Koersvast rechtdoor op de Eindhovensedijk

Als je je in de komende jaren afvraagt waarom je in Oirschot met zoveel bochten en afslagen binnendoor naar Eindhoven rijdt, weet dan dat wij op 8 september nogmaals de vraag hebben neergelegd om de Eindhovensedijk tot de Eindhovense gemeentegrens open te houden zodat je rechtdoor naar Eindhoven kan.

Ondanks die diepe wens van zowel de raad als de Oirschotse inwoners werd ons destijds voorgehouden dat dit niet mogelijk was. Tot onze recente verbazing blijken er wel degelijk mogelijkheden te zijn(!) Het is zelfs een ideale kans om de drukte op de alternatieve nieuwe weg beter te spreiden! Vragen van Sociaal Progressief Oirschot, D’66 en VVD vonden echter helaas geen gehoor bij de wethouder en de andere partijen en er bleek totaal geen bereidheid om samen nog eens naar de plannen te kijken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s